Cursus Intuïtieve ontwikkeling en healing

Een training die bestaat uit 6 x 2 dagen waarin je werkt aan jezelf, aan je persoonlijke groei, het (verder) ontwikkelen van je intuïtie en het vormgeven van je healingkwaliteiten. Het vergroot en verdiept de verbinding met jezelf en je leven. We gebruiken hiervoor visualisaties, (geleide)meditaties, lichaamsoefeningen en dans.

Je leert je bewust te worden van de energiestromen in jezelf en hoe je deze kunt activeren en gebruiken in je dagelijks leven. Je gaat werken met de 7 chakra’s en wat deze voor jou betekenen. Je leert je aura schoon te maken en deze te beschermen, blokkades los te laten en de vrijgekomen energie volledig en in vrijheid voor jezelf te gebruiken.

Ieder weekend zul je op een dieper niveau met jezelf werken en je meer bewust worden van jezelf en hoe je verantwoordelijkheid neemt en vorm geeft aan je leven. Je zult merken dat deze ontwikkeling steeds meer onlosmakelijk met je dagelijks leven verbonden zal zijn.

Waarom
Leven vanuit je intuïtie brengt je dichter bij jezelf. Het brengt je weer in contact met je natuurlijke, intuïtieve staat van bewustzijn. Iedereen heeft dat vermogen, maar soms is het weggestopt. Door het wakker te maken, te voeden en te gebruiken zul je meer inzicht en plezier krijgen in alle gebieden van je leven. Het wordt makkelijker je leven te zien en te leven zoals het is.

Door bepaalde (meestal vroeg aangeleerde) patronen kun je in de loop van je leven van jezelf afdwalen. Je laat je meeslepen door de drukte van alle dag, twijfelt of je de juiste keuzes maakt of je piekert veel. Allemaal zaken die de verbinding met jezelf kunnen belemmeren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt aan verdieping en je meer spiritueel met je leven wilt verbinden.

Deze ontdekkingsreis gebeurt steeds met beide voeten op de grond. Het gaat er om de verkregen methodieken, inzichten en kwaliteiten praktisch toe te passen in het dagelijks leven.

Wat
In het eerste (basis) weekend leer je (opnieuw) contact met jezelf en met jouw bron van veiligheid te maken. Je leert je te aarden.

 Verder ►