Cursus Reiki

Reiki: “universele levensenergie”

Door middel van eenvoudig de handen op het lichaam te leggen wordt warmte, genezende kracht en innerlijke rust bewerkstelligd. Dit brengt je weer in contact met wie je werkelijk bent. Het kan op zichzelf staan of een aanvulling zijn bij andere healingen. Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 behandeling, maar ook voor het volgen van de cursus Reiki I, II, IIIa en IIIb (Master-opleiding).

Cursus Reiki

Een healingsmethode die stamt uit Japan en dateert uit het einde van de 19de eeuw. Reiki betekent letterlijk “Universele levensenergie”. Reiki is bij ieder van ons aanwezig en hoeft alleen maar geactiveerd te worden. Door middel van inwijdingen wordt je afgestemd op deze universele energie, zodat je die onbegrensd kunt ontvangen en doorgeven.

De Reiki training is onderverdeeld in 3 graden. De eerste graad is gericht op heling op fysiek niveau en leert je de handposities om jezelf en anderen Reiki te geven.

De tweede graad is gericht op het emotioneel en psychisch niveau en leert je ook om op afstand Reiki te geven.

De derde graad is opgedeeld in Reiki IIIa en Reiki IIIb. Beide zijn gericht op spirituele rijping. Bij Reiki IIIa is veel aandacht voor het geven van Reiki op een afwisselende, ontspannen en speelse manier. Je leert bijvoorbeeld hoe je een pendel kunt gebruiken in je behandelingen.

Bij Reiki IIIb leer je om inwijdingen en cursussen te geven. Het is een op de persoon afgestemd traject, een cursus op maat, waarbij we rekeningen houden met jouw vaardigheden en je persoonlijkheid.

Reiki trainingen worden op aanvraag gegeven. Neem contact op voor meer informatie.