Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@anbierman.nl of te bellen naar onderstaand nummer.

Contactinformatie

Praktijk An Bierman
Molenakkers 37
9468 BL Annen
Telefoon 0592 27 17 27
Email: info@anbierman.nl

Routebeschrijving

Uit de richting Groningen: op de A 28 neem je de afslag Zuidlaren/Emmen en kom je op de N34. Je neemt afslag Annen en gaat linksaf onder het viaduct door . Rechtdoor bij de rotonde, na ongeveer 500 meter linksaf de Schoolstraat in. Na 250 meter is de kruising met de Molenakkers. Nummer 37 is het huis vlak aan de kruising. Je kunt links aan de zijkant van het huis parkeren.

Uit de richting Zwolle: op de A28 neem je afslag Assen Zuid, na 1000 meter afslag Veendam/ Gieten de N33 op. Doorrijden tot rotonde deze driekwart om richting Groningen/Annen. Na 5 kilometer afslag Annen nemen en onderaan de afrit rechtsaf. Rechtdoor bij de rotonde, na ongeveer 500 meter linksaf de Schoolstraat in. Na 250 meter is de kruising met de Molenakkers.

Nummer 37 is het huis vlak aan de kruising. Je kunt links aan de zijkant van het huis parkeren.

Komend vanuit Zuidlaren via de Zuidlaarderweg. Bij de rotonde alsmaar rechtdoor tot je aan je rechterhand de Rabobank ziet, hier rechtsaf de Markeweg in. Eerste weg links inrijden, dit is de Molenakkers. Nummer 37 is het huis vlak aan de eerstvolgende kruising. Je kunt links aan de zijkant van het huis parkeren.

Komend vanuit Veendam/Hoogezand via de Kielsterachterweg ga je via de rotonde richting Annen. In Annen rijd je door tot de T splitsing, daar ga je rechtsaf, na 50 meter linksaf. Dit is de Molenakkers. Het vierde huis aan je rechterhand is nummer 37. Je kunt links aan de zijkant van het huis parkeren.