Je gaat je vitale energiestromen voelen, ervaren wat het is om er 100% voor jezelf te zijn in je leven. Je maakt contact met je eigen ruimte (aura), leert deze te beschermen, te zuiveren en zuiver te houden. Ook leer je de betekenis van de verschillende chakra’s (energiepunten in je lichaam) kennen.

Door oefeningen leer je om los te laten wat beperkend voor je is, waardoor je in vrijheid en met liefde vanuit jezelf kunt leven. In dit proces is humor en speelsheid belangrijk, dit maakt flexibel en licht. Het is een weekend waarbij je stilstaat bij jezelf en ervaart dat jij het middelpunt van jouw leven bent.

* In het tweede (chakra) weekend maak je contact met het patroon van alle chakra’s en wat deze in jouw leven betekenen. Je maakt als het ware een reis door de vele dimensies van je eigen zelf waarin je proces van bewustwording, erkenning en inzicht de verbondenheid met jezelf zal verdiepen. Je leert ongewenste patronen los te laten en op een dieper niveau met elk chakra te werken.

Ook maak je kennis met het geven van een healing aan anderen.

* Het derde (selfhealing) weekend is een tranformatieproces van angst naar liefde en vrijheid.

We gebruiken familie-opstellingen om inzicht te krijgen in de verstrikkingen die binnen je familie aanwezig kunnen zijn, zodat je beter toegerust bent om vanuit je eigen ik de angst om te zetten in liefde en vrijheid. Je leert zo verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen levensprocessen.

* Het vierde en vijfde (healing) weekend zal de healing energie verder bij je ontwikkelen. Op een bewust niveau ga je jouw energie schoonmaken. Zo raak je volledig verbonden met jezelf, met je zielenenergie en met de zielenenergie van anderen. Door het geven en ontvangen van healingen zal je eigen proces en bewustwording zich steeds meer verdiepen. Ook het geven van healing aan kinderen en dieren komt aan bod.

* Het zesde weekend gaan we dieper in op het aspect “wat is een healer” en specifieke onderwerpen zoals verslavingen, emoties, levensenergie, innerlijk licht en linker en rechter hersenhelft. Ook de rol van het Aquarius-tijdperk komt aan de orde.

We werken in groepen van minimaal 4 en maximaal 12 personen.

De tijden van de dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur

◄ Terug